Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING
Gymnastik

Vanliga frågor

Barn, Parkour och Trupp

Hur anmäler jag mig/mitt barn?

Du följer instruktionerna och gör en anmälan via anmälningsformuläret tillhörande den sektion som du eller ditt barn önskar gå i. Du hittar våra anmälningsformulär här.

 

Måste jag stå i kö för att börja?

Vi har en kö till våra barn, trupp och parkourgrupper, vilket gör att ditt barn placeras på väntelista tills dess att vi har möjlighet att erbjuda en plats. Vi hanterar våra anmälningar löpande under terminen och hör av oss till de som har stått längst i kön när vi har en ledig plats att erbjuda.

För större chans att bli erbjuden plats och för att kunna starta upp nya grupper och erbjuda ditt och fler barn plats behöver vi er föräldrar som ledare! Vill du ha en rolig och uppskattad uppgift, hör av dig till kansli@wgf.nu och anmäl ditt intresse!


Från vilken ålder kan man börja träna hos er?

Från höstterminen det år man fyller 3år erbjuder vi familjegymnastik, läs mer här. Från höstterminen det år man fyller 6 år går man in i truppgymnastiken och blocket BAS-gymnastiken. 

Från höstterminen det år man fyller 6 år erbjuder vi plats i parkouren. 

 

Vad ska mitt barn ha på sig på träningen?

Mjuka följsamma kläder som inte fladdrar runt kroppen samt barfota. 


Kan man själv välja grupp? 

Det går bra att önska en specifik grupp.  Vi försöker tillgodose ert önskemål och  erbjuder platser i grupperna i mån av plats. WGF har trångt i både schemat och i de flesta grupperna. I truppgymnastiken har vissa trupper svårighetskrav som tilldelas från termin till termin, man kan alltså inte börja i en trupp med högre svårighetskrav än vad gymnasten klarar av. Du kan läsa mer om byte bland trupper och om nivåindelning i trupperna här.


Vad kostar det att träna hos er?

Se alla kostnader här


Kan mitt barn provträna hos er innan man tackar ja till en plats och betalar träningsavgift?

Ja, det går bra att provträna vid 2 tillfällen innan man bestämmer sig för att fortsätta. Detta måste ni först meddela kansliet, det gör ni lättast genom att skicka ett mail till kansli@wgf.nuTräningskompaniet

Hur anmäler jag mig för att träna hos Träningskompaniet?

För att bli medlem hos Träningskompaniet och få full tillgång till vår träning följer du instruktionerna och anmäler dig via anmälningsformuläret här.  Efter anmälan skickas en faktura till dig med medlems- och träningavgift. Du är välkommen att börja träna på alla träningskompaniets pass efter du gjort anmälan.

 

Hur gammal måste jag vara för att träna hos Träningskompaniet?

Från 13 år och uppåt. 


Kan jag testa på att träna hos er innan man betalar?

Du kan alltid kan komma och testa våra pass gratis en gång – precis som efter tvåveckors Gratis prova-på skickas en faktura till dig när du har varit och provtränat.

 

Kan jag få kvitto på min betalda faktura?

Ja, skicka ett mail med ditt namn och med ämnesraden ”kvitto” till Kansli@wgf.nu så skickar vi ett kvitto efter att vi har registrerat din inbetalning.

Du kan även printa din faktura samt ett betalningsbevis så kan du lämna dessa till din arbetsgivare.


Är träningskompaniet kopplade till Actiway? 

Nej tyvärr.

 
Sociala medier