Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Waxholms Gymnastikförening
Gymnastik

Välkommen

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening

Årets förening i regionen 2016!

Vi är en förening för alla, från de allra yngsta till de allra äldsta! Hitta till rätt sektion genom att trycka på den sektionen du vill läsa mer om högst upp på denna sida. 


WGF erbjuder barngymnastik, truppgymnastik & motionsgymnastik.

Waxholms GF tar hem bronset på Riksfyran 2018!
2018-11-14 14:22
Ett glatt gäng efter en fantastisk prestation under Riksfyran 2018!

I helgen tävlade trupp Sirius från Waxholms GF i Riksfyran i Örebro och fick ett helt fantastiskt resultat! Denna gång knep trupp Sirius hem bronset! STORT Grattis!


Under ett riksmästerskap möts lag från hela Sverige och gör upp om pallplatserna. Under lördagen var det 34 tävlande lag som kvalade in till söndagens final. Trupp Sirius presterade under lördagen den högsta poängen och landade på första plats i kvalet. De var då ett av de tio lag som gjorde upp om pallplatserna under söndagens final. Med hård konkurrens och mycket nerver så knep de hem en tredje plats i finalen! Vi i hela WGF är så otroligt stolta över den fantastiska prestation som laget gjorde!


Detta är andra gången i WGFs historia som ett lag placerar sig på pallen i ett riksmästerskap. 

Ni är fantastiska förebilder för föreningens alla gymnaster! Ett stort grattis till er från hela WGF. 

WGF söker idrottskonsulent
2018-11-02 15:36

Idrottskonsulent


Vill du jobba i en förening med hög energi och roliga utmaningar?
Sök tjänsten: 50% tränare i truppgymnastik och 50% föreningsadministration. 

Vikariat under 1 år.


Tjänsten som idrottskonsulent i Waxholms Gymnastikförening är fördelad på 50% som tränare i truppgymnastik och 50% administrativa uppgifter på vårt kansli. Vi ser gärna en person som kan axla båda dessa roller men möjlighet finns att fördela tjänsten på två personer. Tjänstgrad och arbetsuppgifter kan då fördelas annorlunda.


Tränare 50%

Som tränare hos oss i Waxholms Gymnastikförening kommer du att arbeta med flera olika lag inom truppgymnastik. Du leder och planerar träningar och är också med på de tävlingar där dina lag deltar. Beroende på din gymnastikkunskap kan tjänsten också innebära samordning och utveckling av föreningens övriga tränare.


Föreningsadministration 50%

På vårt kansli sköter du föreningens administration såsom mail, fakturering, uppdatering av medlemsregister, licenshantering, planering och genomförande av tävlingar, läger, uppvisningar, kurser samt strategiarbete för föreningens framtid.

I funktionen som kombinerad tränare/föreningsadministratör kommer du att arbeta i team med en annan anställd på vårt kansli. Kansliet är beläget i Vaxholms sporthall Campus där också alla träningar genomförs.

Tillträde januari 2019 eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder givetvis fast månadslön som bestäms enligt överenskommelse.


Din kompetens

Tränare
Vi söker dig som brinner för fysisk aktivitet för barn och ungdomar. Du trivs i en ledarroll och har stor social kompetens. Du behöver ha erfarenhet av truppgymnastik och vi ser gärna att du har minst steg 1 licenser och att du vill gå högre licensutbildningar.

Tjänsten innebär arbetstider på kvällar och helger.


Föreningsadministration

För den administrativa delen krävs grundläggande kunskap inom administration och ekonomi. Som person är du noggrann och organisatorisk. Du har en god förmåga att samarbeta med andra men kan också driva det dagliga arbetet framåt själv. Kunskap inom idrottsrörelsen i allmänhet och idrottslivet är meriterande.

Arbetstider kan diskuteras men läggs i samband med träningarna om tjänsten kombineras med tränare. Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet och hur vi bedömer person kan verka i föreningen.


Om föreningen

Waxholms Gymnastikförening bildades redan 1929. Idag har föreningen en stor verksamhet för både killar och tjejer i alla åldrar, från familjegymnastik för 3-åringar till seniorgympa för de äldre. Idag har föreningen ca 800 medlemmar. WGF har grupper inom barngymnastik, truppgymnastik och parkour. Under vårt varumärke Träningskompaniet finns gruppträningsverksamhet med många träningspass varje vecka för ungdomar, vuxna och seniorer. Läs mer på vår hemsida www.wgf.nu.Verkar detta som en intressant och spännande utmaning för dig? Tränare, Administratör eller både och? Då ser vi gärna att du skickar din ansöka med ett personligt brev och CV till kansli@wgf.nu snarast möjligt dock senast 1 januari. Urval och intervjuer sker löpande. 

Höstlov!
2018-10-29 15:29

Inga WGF-grupper tränar måndag-fredag under höstlovsveckan. Vanliga träningar helgen v44. Detta gäller barn, trupp & parkour. Vi önskar alla barn ett fantastiskt mysigt höstlov! 


Terminsstart HT 2018
2018-08-08 11:52
Hej allihopa! 
Vi hoppas ni alla har haft en härlig sommar! Nu är det snart dags för terminen att dra igång igen. 

Truppgymnastiken startar 25/8 resp. 26/8, vilken specifik dag er trupp startar mailas ut av ansvarig tränare för truppen. 

Parkour samt Barngymnastiken startar 1/9 resp. 2/9, vilken specifik dag mailas ut av ansvarig tränare för gruppen.

För frågor ber vi att ni vänder er i första hand till ansvarig tränare, kan de inte svara på er fråga är ni välkomna att maila till kansli@wgf.nu.

Varmt Välkomna till höstterminen hos Waxholms Gymnastikförening!
Nyheter från våra grupper
 
 
Sponsorer