Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING
Gymnastik

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening

Årets förening i region öst 2016


Vi är en förening för alla, från de allra yngsta till de allra äldsta! Hitta till rätt sektion genom att trycka på den sektionen du vill läsa mer om högst upp på denna sida. 


WGF erbjuder barngymnastik, truppgymnastik, parkour & motionsgymnastik.

Tack för denna termin!
2020-06-25 10:10
Nu är den märkligaste terminen i WGFs historia slut och vi på kansliet samt i styrelsen går på sommarledigt från och med nästa vecka. Vi vill med detta inlägg tacka alla våra gymnaster, ledare och föräldrar för all den förståelse och värme som funnits i klubben under detta grymt utmanande halvår vi nu genomlevt. 

Tack vare att alla föräldrar har varit så förstående och respekterat de förhållningsregler vi har fått förhålla oss till under terminen samt att alla våra ledare & gymnaster helt har har ställt om till utomhus träning har vi ändå kunnat erbjuda träning för alla våra lag under större delen av terminen. Vi vill även säga ett tack för alla positiva hejarop vi fått på mail och telefon som fått oss & styrelsen att våga ta tuffa beslut, lösa knepiga schemasituatiner samt försöka planera så roliga utomhusträningar som möjligt. 

Framförallt vill vi rikta ett stort tack till alla våra ledare som må vara grymma på gymnastik men inte alls är specialiserade på utomhusträning, som på ett fantastiskt sätt, helt utan invändningar, har axlat rollen som utomhus-tränare för att fortsätta sprida rörelseglädje och för att hålla våra barn och ungdomar i rörelse genom denna pandemi, i ur och skur. Utan er ledare hade WGF inte existerat, så tack för att ni är ledare i världsklass för våra barn och ungdomar! 

Nu har vi avslutat denna termin på topp med en fantastiskt rolig team-vecka för alla lag i U- & J-blocket där dom, i nya lagsammansättningar, haft tre träffar med teambuildande tema i strålande solsken. Avslutningsvis har vi förra veckan haft två grymma Summercamps för våra yngre truppgymnaster samt våran mellansektion upp till 13 år. 

Efter att riksidrottsförbundet samt FHM ändrat sina förhållningsregler för inomhus idrotten något planerar vi för & hoppas att alla våra grupper i höst ska kunna köra inomhus, givetvis kommer vi även fortsättningsvis att följa de riktlinjer och rekommendationer från myndigheterna varför vi kan komma att behöva justera schemat en del för att ha möjlighet att erbjuda alla lag sina ordinarie antal träningstimmar i höst. Beroende på hur situationen ser ut inför terminsstart kommer mer info om eventuella schema-ändringar innan v.35 då barn-sektionen & trupp-sektionen startar. Parkoursektionen startar alla sina grupper v.36 pga. ledarutbildningar under v.35 & planerar då att träna utomhus under september månad om vädret tillåter. 

Ha nu en GRYM, om än annorlunda, sommar så ses vi igen i slutet på augusti. 

Hälsningar Miriam, Felicia samt Styrelsen
2020-06-23 15:11
 
Lediga platser inför HT20
2020-05-19 13:42

Barngymnastiken:

Barngrupper 3-6år

Rävarna födda 2017 – Ytterligare ledare sökes för att kunna starta (Intresserad av att höra mer? Maila till kansli@wgf.nu )

Vargarna födda 2017 – Fullbokad

Leoparderna födda 2016 – Lediga platser

Björnarna födda 2016 – Lediga platser

Antiloperna födda 2016 – Lediga platser 

Zebrorna födda 2015 – Lediga platser 

Lejonen födda 2015 – Lediga platser Truppgymnastiken:

Basgymnastiken 6-8år

Bas14-GRÖN – Lediga platser – alla kunskapsnivåer välkomna

Bas14-BLÅ – Lediga platser – alla kunskapsnivåer välkomna 

Bas13-GUL – Fullbokad – Köanmälan via hemsida

Bas13-RÖD – Fullbokad – Köanmälan via hemsida

 

Gymnastikfortsättnings grupper 8-10år
G12 – ORANGE – Lediga platser - alla kunskapsnivåer välkomna

G12 – TURKOS – Lediga platser - alla kunskapsnivåer välkomna

G11 – LILA – Lediga platser - alla kunskapsnivåer välkomna

 

Ungdomsblocket 10-13år

Astra (födda 2009-2010) – Lediga platser – Träningstrupp 1-2 dagar/vecka – alla nivåer välkomna


Juniorblocket 13år+
För att läsa om våra 4 lag i Juniorblocket se vår hemsidaVuxengymnastiken 16år+

Vuxengruppen - Lediga platser – Alla välkomna, med & utan tidigare erfarenheter eller kunskaper 
GÖR DIN ANMÄLAN HÄR

Se underflikar för att anmäla er till rätt sektion. 

 

Välkommen till WGF summercamp 2020!
2020-05-13 12:19

Välkommen på WGFs SUMMERCAMP 2020! 


Starta sommarlovet med oss i Waxholms GF!

Passa på att gympa och göra roliga aktiviteter tillsammans med gymnaster och ledare från föreningen! Under lägrets tre dagar kommer du få lära dig massor med nytt, testa på andra roliga aktiviteter utöver gymnastiken, leka, pyssla, bada och ha kul! Hoppas vi ses!


Läs mer och gör er anmälan HÄR! SUMMERCAMP MINI & MAXI 2020
2020-05-10 12:46
Styrelsen har nu beslutat att vi kommer försöka genomföra Summercamp Mini & Maxi 2020 dock kommer vi genomföra lägret i mindre grupper och med rotation i flera olika hallar samt förhoppningsvis mycket utomhus. Mer info och inbjudan kommer inom kort.


Maxi: J-blocket & U-blocket - 14-16/6

Mini: Barn14, BAS-blocket, GF-blocket - 16-18/6


Kommer nya restriktioner från våra myndigheter kan lägret komma att ställas in med kort varsel

 
Sociala medier