SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening

Årets förening i region öst 2016


Vi är en förening för alla, från de allra yngsta till de allra äldsta! Hitta till rätt sektion genom att trycka på den sektionen du vill läsa mer om högst upp på denna sida. 


WGF erbjuder barngymnastik, truppgymnastik, parkour & motionsgymnastik.

Inställda träningar i WGF helgen v.9 samt hela v.10
2021-03-04 09:15

På Smittskydd Stockholms begäran har kommunen beslutat om distansundervisning för högstadieskolorna i Vaxholm under v.10. Detta för att hjälpa till att bromsa den tredje vågen av Corona-spridningen i Stockholm.

 

Föreningarna i kommunen har i och med detta även blivit ombedda att ställa in all verksamhet under v.9 & v.10 för samma åldersgrupp.

 

Gymnastikförbundets rekommendationer för Stockholms gymnastikföreningar lyder att alla medlemmar som under v.9 har träffat personer utanför det egna hushållet skall undvika att delta i verksamhet i sin förening under helgen v.9 och under hela v.10.

 

Då dessa riktlinjer gör att vi (WGF) inte har tillräckligt med ledare som skulle kunna leda träningarna för våra yngre medlemmar har styrelsen nu beslutat att ställa in all verksamhet för barn och ungdomar i WGF under helgen v.9 samt under hela v.10. Beslutet gäller samtliga barngrupper, parkourgrupper & truppgrupper. Vi hoppas att vi på detta sätt kan hjälpa till att bromsa smittspridningen i kommunen och att andra föreningar följer samma exempel.

 

Vi planerar att starta upp träningen enligt ordinarie schema from måndag v.11.

För mer info, läs här:

https://www.vaxholm.se/kommun--politik/coronavirus-samlad-information 

 

https://www.gymnastik.se/Regioner/gymnastikforbundetost/Nyheter/Regionensnyheter/regionaltfortydligandecovid-19/

Familjegymnastikens start uppskjuten
2021-03-03 14:43

Som det ser ut nu är familjegymnastikens start uppskjuten tills vidare på grund av de rådande omständigheterna. Detta är såklart jättetråkigt men vi hoppas på att kunna dra igång så snart som möjligt!

Ett stort tack till Ensolution
2021-03-03 12:13

Vi vill ge ett stort tack till Ensolution som sponsrat oss med ny högtalare till hela föreningen. 

Ni hittar till deras hesmida på länken nedan:

www.ensolution.se

Stängt under sportlovet
2021-03-01 10:09
Vi vill påminna alla medlemmar i WGF att hallen är stängd i samband med sportlovet från och med den 27/2 till och med den 5/3. Hoppas ni alla får ett härligt sportlov!
Nu finns det lediga platser i Parkouren!
2021-02-10 15:13

Det finns nu platser i parkourgrupperna för barn som är födda 2011–2013. Enstaka platser finns kvar för barn som är födda 2008–2009.

 

Boka din plats via fliken "Anmälning parkour"!

 
Sociala medier
Sponsorer