Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING
Gymnastik

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening

Årets förening i region öst 2016


Vi är en förening för alla, från de allra yngsta till de allra äldsta! Hitta till rätt sektion genom att trycka på den sektionen du vill läsa mer om högst upp på denna sida. 


WGF erbjuder barngymnastik, truppgymnastik, parkour & motionsgymnastik.

WGFs verksamhet öppnar!
2020-03-26 11:18

Vi går efter den senaste rekommendationen från folkhälsomyndigheten från 25/3 att idrottsverksamheter bör hållas igång. Föreningsverksamheten och den vardagliga träningen har, inte minst tider som dessa, en samlande kraft och vi anser att det är viktigt att barn och ungdomars vardag inte stannar av för mycket och att det är viktigt att aktiviteter som främjar hälsan fortsätter. Samtidigt har vi ett gemensamt ansvar att minska smittrisken, därför har vi satt upp förhållningsregler som gäller vid träning hos WGF.


Läs mer info gällande träningar och förhållningsregler för respektive sektion:

Truppsektionen 

Barnsektionen 

Träningskompaniet 
Parkour startar sin verksamhet 4/4, mer information kommer inom kort. 


Vi följer samhällsutvecklingen och påminner om att förändringar kan komma att ske, så vi uppmanar till att hålla koll på mail-utskick som kommer från oss och från ledare för grupperna. 


Vi uppmanar även till att följa Folkhälsomyndigheten, UD och WHO rekommendationer och påminner om att det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning kan påverka beslut.

Träningsuppehåll i WGF
2020-03-13 19:00
Den pågående smittspridningen av Coronavirus oroar många i vår förening. Styrelsen i Waxholms Gymnastikförening & Träningskompaniet har idag, 13/3, beslutat att göra ett uppehåll med alla föreningens aktiviteter. Samtliga träningspass ställs in från och med lördag den 14 mars till och med fredag den 27 mars. Allmänheten uppmanas att göra vad man kan för att stoppa smittspridningen och detta är vad vi som förening kan bidra med.
 
Meddelande om träningsstart eller förlängd uppehållsperiod meddelas senast 27 mars via mail och vår hemsida. Föreningen följer utvecklingen i samhället fortlöpande. Till dess vi får nöjet att träna som vanligt igen rekommenderar vi alla friska medlemmar att träna hemma!

Med vänlig hälsning
Waxholms Gymnastikförening & Träningskompaniet
Förhållningsregler gällande Covid-19 (Coronaviruset)
2020-03-12 13:29

Waxholms GF/Träningskompaniet Vaxholm följer utvecklingen och generella rekommendationerna från Förbunden, Skolverket samt Folkhälsomyndigheten. För mer info se folkhalsomyndigheten.se

Folkhälsomyndigheten höjer nu risknivån höjs nu till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige och uppmanar att alla som har symtom på luftvägsinfektion, feber och hosta, bör avstå från sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.


Det är viktigt att var och en med symtom, även milda, begränsar sociala kontakter där smitta riskerar att överföras. Det gäller såväl i arbetslivet, skola och förskola som i privatlivet – och kan bidra till att minska spridningens omfattning. WGF uppmanar er att respektera dessa förhållningsregler och att inte komma på/släppa iväg sina barn till träning om du/dom känner dig/sig förkyld, har hosta eller feber.


Vuxengympa i WGF!
2020-03-09 14:39
 
 
Sociala medier