SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING

Flerdagsaktivitet
 
Tid:lör 09 oktober, 08:00 - sön 10 oktober, 18:00
Plats:Katrineholm
Samling: Campusområdet
Aktivitetsinfo:Lördag 9 oktober till söndag 10 oktober kommer vi att åka på läger till Katrineholm. Övernattningen kommer att ske på vandrarhem en liten bit från hallen.

Kostnaden blir ca 1 500 kr och det inkluderar hallhyra, boende, frukost, lunch, middag samt mellanmål.

Vi är tacksamma om ett par föräldrar har möjlighet att följa med och stötta på sidan om samt hjälpa till med planeringen (till självkostnadspris för boende och mat ca 500 kr).

Vi behöver också hjälp med körning dit och hem. Hör gärna av er om ni kan hjälpa oss med detta så att vi kan planera plats i bilarna till alla tjejer.
Kontakta Ullis ulrika.tamreus@gmail.com
Mer info och packlista kommer när vi närmar oss.

Anmälningsvillkor för WGF-läger i lokaler utanför Vaxholm.

Anmälningsavgift
Anmälan till Katrineholmsläger 9-10 oktober bekräftas i samband med att du betalar en anmälningsavgift till WGF. Anmälningsavgiften är på 700 kr.
Underlag/avin för anmälningsavgiften skickas till din e-postadress och ska vara betald senast den 28 juli. Vid inbetald anmälningsavgift är anmälan bindande.

Din anmälan är automatiskt bekräftad från vår sida när vi har mottagit din anmälningsavgift på vårt konto. Resterande kostnad ca 800:- aviseras efter genomfört läger och ska vara betald inom 30 dagar efter lägrets startdag.

Waxholms Gymnastikförening rekommenderar alla gymnaster som vill deltaga i läger att se över sitt försäkringsskydd för att ev. täcka kostnad vid utebliven medverkan.

<< Tillbaka

 
 
Sociala medier
Sponsorer