SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING
Parkour

Välkommen till Vaxholm Parkour!

Det här är parkour
Parkour är att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigast och effektivast sätt möjligt. I parkour ses varje hinder som en möjlighet att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet genom träning, för att överkomma allt svårare hinder. Parkour utövas såväl inom- som utomhus – bara fantasin sätter gränser för vilka hinder och banor som ni kan skapa utifrån era förutsättningar.

Parkour kan för vissa vara en livsstil, medan andra ser parkour som en rolig fritidssysselsättning. Vad parkour är blir därför upp till utövaren - gemensamt för alla är möjligheten till utveckling på egna villkor.

 
Parkouren hos WGF 

Vaxholm Parkour utgör en egen sektion i WGF och har i dagsläget 8 grupper. Vi har haft grupper sen 2013 och intresset för sporten visar sig vara väldigt högt, nu gör vi vad vi kan för att kunna erbjuda så många barn som möjligt plats i våra grupper. 

 
Ansvariga för Parkour:
Hanna Söderman - Styrelsen
Hanna.mc.soderman@gmail.com
 
Leon Brandt - Vaxholm
leon@qualitymovement.se

Mattias Hedvik - Fredsborg
 
Kostnad
Parkourgrupper 1h/vecka      1000kr/termin, 150kr licensavift/termin + 150kr medlemsavgift/år
 
Anmäl dig till parkouren här!
Köanmäl dig till parkour här!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sociala medier
Sponsorer