SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING

WGFs integritetspolicy & användarvillkor
Information om behandling av personuppgifter
Det är viktigt för oss i Waxholms Gymnastikförening (WGF) att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet. Vi sparar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är rapporteringsskyldiga för t ex stöd. Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning.
Vi kan komma att dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag och anslagsgivande myndigheter.
Vill du inte att vi registrerar dina uppgifter så har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot dig som medlem.

Registrerade personuppgifter
Som medlem (eller som målsman till medlem) i WGF får du tillgång till inloggningsuppgifter till SportAdmins MedlemsApp för att nå din profil och de personuppgifter vi har sparade om dig. 
Ladda ner appen och skriv in din mailadress som är registrerad hos WGF, därefter får du en engångskod till din angivna mailadress.
Dina sparade personuppgifter når du genom att, efter du loggat in, klicka på "Inställningar" (kugghjulssymbolen) under ditt namn. Där finns all information samlad om dig och dina barn som finns registrerat hos WGF. I MedlemsAppen kan du redigera dina kontaktuppgifter, får du problem maila info@sportadmin.se 
Du har också möjlighet att dölja dina personuppgifter för övriga medlemmar (samt medlemmars målsmän). Detta gör du under din profil "Visa kontaktinformation"
Vi sparar följande personuppgifter:
  • namn 
  • adress
  • personnummer
  • telefonnummer
  • mailadress
  • annan information som du lämnar vid dina kontakter med oss
Radering av personuppgifter
Önskar du radera dina personuppgifter kontakta: kansli@wgf.nu

(Rätten till radering kan begränsas av andra lagliga hinder, läs mer på www.datainspektionen.se.)

Vad gäller vid bildpublicering på föreningens hemsida och sociala medier?
När det gäller publicering av material på föreningens hemsidor: www.wgf.nu, www.traningskompanietvaxholm.se och www.vaxholmparkour.com samt i sociala medier för dessa tre, sker det som utgångspunkt med stöd av intresseavvägning. 
Inget material som upplevs kränkande av den som berörs av behandlingen får publiceras, varken på hemsidan eller i sociala medier. Om föreningen tillkännages att något material upplevs som kränkande för individen som berörs av behandlingen, ska detta material omedelbart avpubliceras. 

 
Sociala medier
Sponsorer