SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING

Välkommen till Waxholms Gymnastikförening

Årets förening i region öst 2016


Vi är en förening för alla, från de allra yngsta till de allra äldsta! Hitta till rätt sektion genom att trycka på den sektionen du vill läsa mer om högst upp på denna sida. 


WGF erbjuder barngymnastik, truppgymnastik, parkour & motionsgymnastik.

2021-04-14 13:55

Klicka HÄR för att se vilka föreningskläder vi säljer ut för grymma priser!

Inställda träningar inomhus till och med helgen v.15
2021-04-07 11:58

Då smittspridningen ökar i samhället och många av våra gymnaster & ledare träffat personer utanför det egna hushållet under påsklovet har WGFs styrelse beslutat att skjuta fram starten för all inomhusträning.

 

BARNGYMNASTIKGRUPPER

Vi kör igång igen helgen vecka 15 enligt ordinarie schema

 

TRUPPGYMNASTIKGRUPPER

Vi kör igång för gymnastiken i Vaxholm helgen v.15 samt för Fredsborg den 20/4 respektive 22/4, enligt ordinarie schema

 

WGF kommer erbjuda distansträning via länk för alla gymnaster i BAS, Fredsborg, Gymnastikfortsättning, U-blocket & J-blocket under helgen v.14 samt under v.15. Inbjudan med schema & länk till de digitala träningarna kommer till berörda gymnaster i separat mail.

 

PARKOURGRUPPER I VAXHOLM

Parkouren i Vaxholm kommer att starta som planerat helgen v.14, dock utomhus. Parkoure kommer att bedriva sina träningar utomhus, oavsett väderlek, resten av terminen. Samling för alla grupper utanför ingången till Sporthallen, enligt ordinarie schema. 

 

PARKOURGRUPPER I FREDSBORG 

Information om vad som gäller för parkouren i Fredsborg under v.15 kommer inom kort.

 

Hälsningar

Waxholms Gymnastikförening

Träningskompaniets utomhusschema
2021-04-01 12:47

Efter påsk fortsätter vi såklart med vår utomhusträning! Vi startar andra halvan av vår utomhustermin med nytt schema med fler träningspass så att du har fler möjligheter att hitta träning som passar dig.
Vi startar med nya schemat från 6 april - hitta mer information om passen och priser på hemsidan.

https://www.traningskompanietvaxholm.se

Påsklov
2021-03-29 13:57

Glad påsk önskar WGF🐣 Vi har påskstängt från 3/4 och drar igång igen 9/4. Vi önskar er alla en härlig påsk🐥🌸🌼🐤🐣

Inställda träningar i WGF helgen v.9 samt hela v.10
2021-03-04 09:15

På Smittskydd Stockholms begäran har kommunen beslutat om distansundervisning för högstadieskolorna i Vaxholm under v.10. Detta för att hjälpa till att bromsa den tredje vågen av Corona-spridningen i Stockholm.

 

Föreningarna i kommunen har i och med detta även blivit ombedda att ställa in all verksamhet under v.9 & v.10 för samma åldersgrupp.

 

Gymnastikförbundets rekommendationer för Stockholms gymnastikföreningar lyder att alla medlemmar som under v.9 har träffat personer utanför det egna hushållet skall undvika att delta i verksamhet i sin förening under helgen v.9 och under hela v.10.

 

Då dessa riktlinjer gör att vi (WGF) inte har tillräckligt med ledare som skulle kunna leda träningarna för våra yngre medlemmar har styrelsen nu beslutat att ställa in all verksamhet för barn och ungdomar i WGF under helgen v.9 samt under hela v.10. Beslutet gäller samtliga barngrupper, parkourgrupper & truppgrupper. Vi hoppas att vi på detta sätt kan hjälpa till att bromsa smittspridningen i kommunen och att andra föreningar följer samma exempel.

 

Vi planerar att starta upp träningen enligt ordinarie schema from måndag v.11.

För mer info, läs här:

https://www.vaxholm.se/kommun--politik/coronavirus-samlad-information 

 

https://www.gymnastik.se/Regioner/gymnastikforbundetost/Nyheter/Regionensnyheter/regionaltfortydligandecovid-19/

 
Sociala medier
Sponsorer