Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
WAXHOLMS GYMNASTIKFÖRENING
Gymnastik

Bli medlem
Träningskompaniet
WGF motion för ungdomar, vuxna och seniorer.  Välkommen till våra motionpass i Sporthallen, Vaxö skola, Resarö skola och ute på Eriksö. 

Se schema och läs mer om respektive pass på Träningskompaniets hemsida https://www.traningskompanietvaxholm.se/  


Barngymnastiken

Vi erbjuder barngymnastik i olika former från 3år och uppåt.

Antalet barngrupper begränsas av tillgången till föräldrar som kan fungera som barnledare och de tider vi har tillgång till i Vaxö skola och Resarö skolas gymnastikhallar. Antalet barn som vill delta i våra barngrupper överstiger f.n. vår tillgång till ledare och lokaler och vi har därför kö till alla ålderskategorier.

Läs mer under fliken "barngymnastik" i toppmenyn. 


Parkour

Vi erbjuder parkour från 6år och uppåt. Antalet parkourgrupper begränsas av tillgången ledare och halltider vi har tillgång till. Antalet barn och ungdomar som vill delta överstiger för närvarande vår tillgång till ledare och lokaler och vi har därför kö till alla våra yngre trupper.

Läs mer under fliken "parkour" i toppmenyn.


Truppgymnastik

Vi erbjuder truppgymnastik från 7år och uppåt. Antalet truppgrupper begränsas av tillgången ledare och halltider vi har tillgång till. Antalet barn och ungdomar som vill delta överstiger för närvarande vår tillgång till ledare och lokaler och vi har därför kö till alla våra yngre trupper.

Har du erfarenhet sedan tidigare i annan förening eller dylikt går det bra att höra av sig via mail eller telefon för att höra om platser i våra trupper.

Läs mer under fliken "truppgymnastik" i toppmenyn. 

 
Sociala medier